SofiaSofia


AC/DC


Lyssnar jag på just nu.


mellandagsrea!

Sammanlagt har jag köpt 2 tunikor, 2 tjocktröjor, en kavaj och 3 tröjor på rean:) Pengarna jag fick i julklapp var dels till det..nu ska jag försöka spara dem tills i sommar, och hoppas på att jag hittar ett jobb. Köpte bekväma,långärmade tröjor som  jag ville ha, och lite mindre bekväma snygga tröjor. Jag är väldigt glad, eftersom mycket som jag spanat på innan rean fick ja till halva priset nu. Jenny och jag hade ett galet photoshoot och tog lite bilder på varann i mina nya kläder o lite annat snyggt. Jag är jätteglad för den rosa prikiga tröjan och kavajen - kommer bli snyggt i sommar! (läängtar till sommaren.) Min stil är egentligen lite "japanskt kawaii" eller lolita stil..mycket rosa, blommigt och spets, men jag har kommit underfund med att enkla kläder oftast är bekvämare..

Barock-blommigt



Lost in austen

hej, Idag har jag o Jenny varit jätteduktiga och åkt långfärdskidor:) super motion! Fast var snöoväder och ett jättelager snö på marken så gick vi ut! Jag bor på landet,..kan man säga (Åkersberga) så man kan praktiskt sett åka nästan vart som helst. Nu sitter jag och käkar riesen hehe.. det är mörkt och snöar fortfarande. Julgodiset börjar ta slut ..och det är bra! Ska verkligen börja motionera seriöst nu efter julen - och äta bättre - nu när skolan börjar. Simma och jogga och kanske friskis ska det bli!

 

Perfekt med snöoväder och mörker - Ikväll kommer en miniserie på svt som jag måste tipsa om, Lost in austen heter den. Om du är ett Jane austen-fan kan jag rekommendera den! Tjejen i huvudrollen ramlar in i Regency-tiden i England under början av 1800 talet och byter plats med Elisabeth, huvudpersonen i "Stolthet och fördom" som jag förresten håller på att läsa just nu. Jag bara älskar serien. avsnitt ikväll kl 20 och därefter 20. 50 på svt 24.


Klotterdesign

klottrade på baksidan av ett recept under en sam lektionen. Det var ett receptet på snickesrutor som ja och några kompisar gjorde före jul. Jag hade sett en liknande klänning på HM, så jag hade den i bakhuvudet. Idag har jag bara varit hemma, det har varit så skönt, eftersom jag inte varit hemma på flera dagar.. brukar bara lata mig på det här lovet men i år har jag har fullt upp med att göra. Har pluggat lite, städat och gjort nyttiga saker idag...ritat lite också. Jag börjar komma in i en kreativ period igen, haha:) det är bra. ikväll kommer jennnypenny hit o imorn ska vi åka långfärdskidorskidor med signe oxå:D lite träning nu skulle inte skada.:O Puss!


så Nöjd



Jag är NÖJD. Jag har verkligen allt jag eftertraktat- När jag skulle skriva önskelista kunde jag inte komma på vad jag skulle önska mig... jo, några speciella klädesplagg, som jag nu köpt på mellandagstrean;P Har fått så mycket senaste månaderna, saker för en mindre förmögenhet. Nya guld-glasögon i pilotstil, ett halvårs användning av linser, ett nytt busskort(som verkligen inte är billigt) och en ny vit garderob som ledde till att jag kunde göra om på mitt rum med ett supersnyggt resultat - med bra förvaring(nåt jag verkligen behövde till alla mina grejsor) Fått tandställningen uttagen och tänderna fixade.(Gratis i och försig) Idag bokade jag biljett till emmabodafestivalen i sommar, det betalar jag själv.(Blev möjligt pga julklappspengar) Det har jag också gjort med de två nya jackorna jag köpt dem senaste två månaderna.(en höst och vår jacka, en vinterjacka från carlings) Och ett par nit skor som jag har mycket användning av. Jag har mamma att tacka för många utgifter, jag är medveten om hur bra jag har det och är tacksam för det. Jag har det inte bara bra på det materiella området - jag har världens finaste pojke och de skönaste vännerna.


RSS 2.0